Xàtiva dona la benvinguda a 34 treballadors del conveni agrícola

Reprodueix vídeo

Xàtiva dona la benvinguda als treballadors agrícoles

Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament de Xàtiva la recepció dels 34 treballadors que s’incorporen enguany a les brigades agrícola i de Parcs i Jardins gràcies al Conveni Agrícola 2023. El qual compta amb una subvenció de 122.079 euros per part del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Mentre que altres 3.883,16 euros seran aportats per part municipal. A l’acte han assistit l’alcalde Roger Cerdà, les tinentes d’alcalde Amor Amorós i Xelo Angulo i la regidora María Beltrán.

D’aquesta manera s’incorporaran 28 peons i 6 capatassos durant un període de 2 mesos per tal de realitzar tasques agrícoles. Com ara neteja, desbrossament i reparació de camins rurals ubicats al terme municipal de Xàtiva.

Després de l’acte de benvinguda a l’ajuntament, els nous treballadors han acudit a la Casa de la Cultura per tal de rebre la preceptiva formació en prevenció de riscos laborals. Posteriorment, s’han desplaçat a la nau de la brigada municipal per tal d’organitzar-se en quadrilles i planificar l’activitat de les properes jornades.

Aquest conveni busca pal·liar la desocupació agrícola eventual mitjançant projectes per tal de garantir als treballadors un complement de renda, mitjançant Plans Especials d’Ocupació en zones rurals deprimides.

Xàtiva dona la benvinguda als treballadors agrícoles

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés