Xàtiva estrena el nou servei gratuït de ludoteca municipal al carrer Botigues, que porta el nom de Tecla de Borja

Reprodueix vídeo

Xàtiva estrena el nou servei gratuït de ludoteca municipal

Xàtiva compta amb un nou servei gratuït. La ludoteca municipal ubicada al carrer Botigues i que podrà atendre a un màxim de 30 xiquets de 2 a 12 anys. El servei d’atenció es realitzarà durant el present curs escolar 2023-2024 de dilluns a divendres de 17 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores.

Les inscripcions ja estan obertes i la reserva s’ha de realitzar obligatòriament amb una antelació mínima de 24 hores. Així les places seran limitades fins completar l’aforament.

Pel que fa a les activitats ja s’han encetat hui dimecres de vesprada amb un contacontes a càrrec de Silvia Colomer.

El servei de ludoteca està emmarcat dins del programa “Xàtiva Corresponsables” del Ministeri d’Igualtat. I es suma a altres accions dutes a terme a nivell municipal en els darrers anys per a la conciliació familiar com l’Escoleta Matinera, l’Escola Conciliadora en Falles o en estiu, per a menors de 2 a 3 anys. O també l’espai Corresponsable durant la Fira d’Agost. I per a conèixer aquest nou recurs s’han programat jornades de portes obertes que s’estenen fins el diumenge en el mateix horari en què presta servei.

A més a més i per a visibilitzar el paper de les dones en la història de Xàtiva la ludoteca porta el nom de Tecla de Borja.

Tecla de Borja va nàixer l’any 1435 a Xàtiva i va ser coneguda com “la noble poetessa del Túria”. Va morir el 1459 amb tan sols 24 anys.

Xàtiva estrena el nou servei gratuït de ludoteca municipal

Comarcal.TV

Xàtiva estrena el nou servei gratuït de ludoteca municipal

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés