Xàtiva guarda un minut de silenci per les víctimes de València i suspèn els actes del cap de setmana a l’igual que Ontinyent on no es celebra el Mig Any

Reprodueix vídeo

Minut de silenci a Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha convocat a les dotze del migdia un minut de silenci per les víctimes del virulent incendi que aquest dijous de vesprada es registrava en una finca emplaçada en el barri de Campanar de València. Representants polítics i un gran nombre de ciutadans s’han sumat a la convocatòria, que ha tingut lloc front a les portes del consistori. Ja a primera hora del matí, l’alcalde Roger Cerdà anunciava l’adhesió de l’Ajuntament als tres dies de dol decretats per la tragèdia. Es suspenen, per tant, tots els actes festius del cap de setmana: la Crida fallera, Firall i la Mitja Marató. Les banderes oficials també ondegen a mig pal.

A primera hora del matí, el president Carlos Mazón ha visitat el lloc del succés per manifestar la seua condolença i solidaritat amb totes les persones afectades. També ha anunciat els primers dos decrets.

Hui els municipis valencians estan de dol també ací a les nostres comarques. És el cas de l’Ajuntament d’Ontinyent que junt a la Societat de Festers i amb el vistiplau de les comparses han comunitat aquest migdia la suspensió del Mercat Medieval i el Mig Any Fester. A la capital de la Vall el minut de silenci serà demà dissabte a les 12.

A la Llosa de Ranes, la Crida de les falles d’aquest dissabte queda aplaçada. A l’igual que el concert de la València Brass programat el diumenge i una obra de teatre.

Aquestes últimes 24 hores en València han estat marcades per la tragèdia. El foc que ha arrasat dues torres al barri de Campanar ja ha costat la vida almenys de 4 persones i hi ha 14 més desaparegudes.

Minut de silenci a Xàtiva

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés