Xàtiva obri de forma gratuïta el seu Castell i museus en el Dia Mundial del Turisme

Reprodueix vídeo

Entrada gratuïta pel Dia del Turisme Xàtiva

Com cada 27 de setembre des de 1980 el turisme celebra el seu dia internacional. Una commemoració a la que s’ha sumat Xàtiva que hui ha obert de forma gratuïta els seus espais turístics municipals. El Castell, el Museu de l’Almodí i la Casa de l’Ensenyança/Museu de Belles Arts.

Al Castell de Xàtiva, molts han sigut els visitants que han volgut descobrir en el dia de hui aquest Monument Nacional des de 1931 i també Bé d’Interès Cultural des de 1992. Entre ells, un grup participant en la ruta “Senderisme Serra de Vernisa i Ciutat dels Borja”. Una activitat programada per la Diputació de València, que amb motiu d’aquesta efemèride ha organitzat més de 50 propostes que incentiven el desenvolupament d’un turisme sostenible.

A més a més i ja per al cap de setmana, l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat dues visites guiades que ja tenen les places exhaurides. Per al dissabte eixint des de l’Oficina de Turisme a les 10:30 tindrà lloc la “ruta romana i àrab”. Amb una durada de dues hores es visitarà el Nimfeu Romà, els banys i també la necròpolis àrabs.

I aprofitant aquesta celebració, el consistori ha posat en valor aquest ric patrimoni ubicat al barri del Raval.

La “ruta de l’aigua” serà el diumenge a la mateixa hora i ubicació. Aquesta tindrà una duració de tres hores i mitja. Anirà cap a la Font dels 25 dolls, continuarà pel camí de Sant Antoni, arcadetes d’Alboi, la Cova Negra i també la Casa de la Llum.

Entrada gratuïta pel Dia del Turisme Xàtiva

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés