Xàtiva prepara una trobada coeducadora per la igualat per als centres educatius amb motiu del 8 de març

Reprodueix vídeo

Xàtiva prepara programació del 8 de març

“8M des de l’escola canviem el món” és el lema que du enguany les activitats previstes a Xàtiva amb motiu del Dia de la Dona. El motiu i la gran novetat és la jornada destinada als col·legis i instituts de la ciutat per al mateix 8 de març, que implicarà a l’alumnat des de primer de Primària fins a segon de la ESO. Tindrà lloc de 10 1 13 hores a l’Albereda Jaume I i participaran aproximadament 1400 joves.

Comptant amb activitats com contacontes, taller de rap, construcció d’un passaport per la igualtat, fotomatón i la pintada del mural del 8M.

A més des de les diferents regidories també s’han preparat cites al voltant de la commemoració. Fins l’11 de març es pot participar al concurs de relats feministes; el dilluns 6 de març es realitzarà el taller “Comparteix la teua vivència amb la lactància” a les 17 hores a la Casa de les Dones; per al 7 de març s’ha previst dues cites: la Fira de les dones organitzada prl CIPFP La Costera a l’Avinguda Selgas de matí i la narració oral “la nit en blanc” amb Eva Andújar, a la Biblioteca municipal.

Ja el 8M es celebrarà la trobada educativa ja esmentada i de vesprada la manifestació.

El dia 16 de març es lliurarà la sisena edició del premi a la comissió fallera que més promoga la igualtat i per a finals de mes està previst un festival d’humor feminista.

Finalment un festival que es desenvoluparà en diferents escenaris de la ciutat

Xàtiva prepara programació del 8 de març

Coamarcal.TV

Xàtiva prepara programació del 8 de març

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés