Xàtiva presenta el nou pavelló Pilar Larriba Sala, una instal·lació que respon a les necessitats de major espai per a la pràctica esportiva dels clubs de la ciutat

Reprodueix vídeo

Xàtiva inaugura el nou pavelló Pilar Larriba

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat al mitjans de comunicació de la ciutat el nou pavelló esportiu Pilar Larriba Sala. En ell, posteriorment i en una jornada de portes obertes, alguns clubs esportius de la ciutat van realitzar exhibicions de Taekwondo, Kick Boxing, bàsquet, gimnàstica rítmica, Acrodance i voleibol.

Una inversió recuperable parcialment ja que l’Ajuntament de Xàtiva compta amb una subvenció de la Generalitat Valenciana de 200.000 euros. Diners que s’incorporaran als pressupostos del proper any.

El pavelló Pilar Larriba Sala és una aposta més de les que ha fet el govern de la ciutat en els darrers anys per l’esport de Xàtiva. Com han sigut la piscina coberta i les millores als camps de futbol amb els canvis de gespa.

El nom de l’esportista Pilar Larriba Sala, és el que dona nom a aquesta instal·lació. Larriba va aconseguir amb l’equip Tormo Barberá de Xàtiva dos Lligues i dos subcampionats de lliga. Així com tres Copes de la Reina de forma consecutiva i altre subcampionat. Abans havia aconseguit cinc campionats d’Espanya cadet i juvenil amb el club Voleibol Xàtiva. També va aconseguir el 8º lloc en el Campionat del Món Escolar de 1980 i va ser campiona d’Espanya sènior. Larriba Sala va ser ser durant dues temporades capitana de la selecció espanyola absoluta. I és l’esportista de Xàtiva que més vegades ha assolit la internacionalitat (en 98 ocasions). Amb la selecció espanyola va participar en quatre campionats del món, cinc campionats de la Spring Cup Europea, un campionat d’Europa, uns Jocs d’Hivern i uns Jocs del Mediterrani.

Xàtiva inaugura el nou pavelló Pilar Larriba

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés