Xàtiva presenta la programació per a les Falles 2024 que s’enceta aquest dissabte amb la Crida des de la plaça de la Seu

Reprodueix vídeo

Programació Falles Xàtiva 2024

Xàtiva ha presentat la programació de Falles 2024 que inclourà la disparada de fins a set mascletades. Els actes més immediats, la Crida i el posterior sopar, seran aquest cap de setmana, després del seu ajornament com a conseqüència dels tres dies de dol decretats. Una cita que enguany canvia d’ubicació, de l’Ajuntament a la plaça de la Seu, per donar-li més vistositat i importància.

El seguirà amb el dinar de germanor previst el diumenge 10 de març, dia on també es celebrarà la macrodespertà pels carres de Xàtiva. Parlant de pirotècnia es contemplen fins a set mascletades disparades per Tamarit i Hermanos Caballer.

Les mascletades eran el dissabte 9 de març i del 14 al 19. També es dispararan dos nits del foc: una el 17 a totes les demarcacions de les falles i altra el 18 al jardí de la Pau.

Les cites de la setmana fallera seran les habituals. El dia 15 a partir de les 17 hores, visita de la JLF a la plantà de les distintes comissions de la ciutat; dia 16 a les 19 hores, lliurament de premis des de l’Ajuntament; i diumenge 17 a les 17 hores, visita a les Falles des de Corts Valencianes; dilluns 18 a les 17:30 hores, ofrena a la Mare de Déu de la Seu i dia 19, baixada en romeria de Sant Josep.

Enguany, amb la finalitat de millorar la neteja i proporcionar una ajuda extra a les comissions el dia de la plantà, des de gestió de residus s’instal·laran tres contenidors d’obra perquè les comissions de Xàtiva pugen fer ús.

I aquest any es tornar a comptar amb el servici dels banys públics a l’Avinguda Selgas.

Programació Falles Xàtiva 2024

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés