Xàtiva presenta les activitats per a celebrar el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ 2023

Reprodueix vídeo

Xàtiva presenta les activitats del Dia de l’Orgull LGTBIQ+ 2023

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat la programació amb motiu de les celebracions a la ciutat pel Dia de l’Orgull CGTBIQ+ 2023, amb l’objectiu de reflexionar sobre la igualtat i la no discriminació per motius d’orientació sexual i expressió o identitat de gènere. Unes activitats organitzades pel col·lectiu Arc de Sant Martí amb la col·laboració del Consell de la Joventut i del consistori. El cartell d’aquesta edició ha estat obra de Carles Taengua, estudiant de Batxillerat artístic a l’IES Josep de Ribera.

El dimecres 28 de juny a les vuit de la vesprada tindrà lloc la concentració a les portes de l’Ajuntament amb la lectura del manifest. També es realitzarà l’encesa de llums tant al Portal del Lleó com a la plaça del Mercat amb els colors de l’Arc de Sant Martí i es col·locaran pancartes a l’Albereda Jaume I amb lemes referents al col·lectiu. El divendres 3 està prevista al Gran Teatre a les 23 hores l’actuació “Riures fora de l’armari”.

Per últim el dissabte 1 de juliol, serà el torn del sopar i festa LGTBIQ+ al Jardí de la Pau a les 21 hores.

Des de l’Ajuntament es porta temps visibilitzant a les persones d’aquest col·lectiu i les seus famílies mitjançant campanyes com ara “Biblioiguals”.

Actualment també s’està treballant en el I Pla LGTBI a Xàtiva havent finalitzat la primera fase amb la recollida de dades de les diferents organitzacions a través de 470 enquestes.

Xàtiva presenta les activitats del Dia de l’Orgull LGTBIQ+ 2023

Comarcal.TV

Xàtiva presenta les activitats del Dia de l’Orgull LGTBIQ+ 2023

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés