Xàtiva programa més d’una desena d’activitats al voltant de la celebració del 25N, la majoria destinades als centres educatius

Reprodueix vídeo

Programació del 25N a Xàtiva

Més d’una desena de cites es sumen a la programació muntada en Xàtiva al voltant del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Activitats que compten amb la col·laboració d’altres departaments com Joventut, Educació, Esports i Policia Local.

Una de les accions que s’estan duent a terme als instituts és l’exposició “Entrenar la mirada feminista” de l’Associació Dones amb Acció. Una mostra que presenta conceptes útils i fàcils de comprendre per detectar les desigualtats.

Aquest divendres dia 17 al CCX tindrà lloc el teatre fòrum “Desempañando la mirada” a càrrec de la companyia Tres Social i destinat a més de 400 alumnes de 3r d’ESO. Del 20 al 25 de novembre els centres educatius realitzaran la campanya “Estima les meues ales”.

Del 20 al 22 de novembre es presentarà la III edició del projecte Coeducador Bibligual.

Per part del departament de Policia Local, al llarg de la propera setmana es realitzaran als instituts xerrades de prevenció de la violència de gènere per a l’alumnat de 1r de Batxillerat. I, a més, un seminari al CIPFP la Costera el divendres 24. Tanmateix s’han estat realitzant al JOC per part de la regidoria de Joventut tallers de rap per a crear una cançó referent al 25N.

I passem a la jornada commemorativa, el 25 de novembre que s’encetarà a les 19:30 hores. Ho farà amb la recepció de les pancartes participants al VIII concurs i el lliurament de premis.

A més, cal destacar, que totes les competicions esportives que es celebren a Xàtiva durant el cap de setmana del 25 i 26 de novembre es realitzaran actes de denúncia i sensibilització, amb el desplegament de pancartes en contra de la violència de gènere.

Programació del 25N a Xàtiva

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés