Xàtiva publica les bases per a la concessió d’ajudes a les associacions de dones per a 2023

Reprodueix vídeo

Ajudes a les associacions de dones

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat les bases reguladores per a la concessió d’ajudes a les associacions de dones durant l’exercici 2023, amb un import de 5.000 euros.

Una convocatòria destinada a col·lectius que duen a terme projectes per impulsar i recolzar les accions dirigides a fomentar l’associacionisme femení. També la igualtat de gènere i la lluita contra la violència de gènere a Xàtiva.

Els projectes presentats hauran d’identificar detalladament les fonts de finançament per a les mateixes i s’haurà de detallar el 100% del pressupost, no solament de la quantitat concedida per part de l’Ajuntament.

Per a obtenir la condició d’entitat beneficiària, les associacions hauran d’estar legalment constituïdes i inscrites al Registre Municipal d’Associacions Municipals de Xàtiva. Així com al corrent del compliment de les obligacions tributàries.

De la mateixa manera és important no estar en situació de prohibició per obtindre la condició de beneficiari i haver justificat les subvencions anteriors. Així com contindre en els estatuts de l’entitat el foment de la igualtat de gènere. I també estar composta en un 90% per dones i en un 100% en cas de la seua Junta Directiva.

El termini de presentació serà de 10 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la província de València.

 Per altra banda, la primera tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Igualtat, Amor Amorós, mantenia aquest dimecres de vesprada una reunió amb les coordinadores d’igualtat dels centres educatius de la ciutat. Per planificar tant les diades com projectes.

Una trobada que ha servit també per a establir el calendari de reunions en aquest nou curs.

Ajudes a les associacions de dones

Comarcal.TV

Ajudes a les associacions de dones

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés