Xàtiva recolza l’organització del Trofeu de Velocitat Fira d’Agost que aquest 2023 celebra la seua 70 edició

Reprodueix vídeo

Recolzament municipal al Trofeu de Velocitat Fira d’Agost

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la concessió d’una subvenció nominativa al Club Moto Ruta amb la finalitat de sufragar part de les despeses d’organització de la 70 edició del Trofeu de Velocitat Fira d’Agost de Xàtiva, la cursa motociclista en circuit urbà més antiga d’Espanya, que l’any passat va celebrar el seu 70 aniversari. L’import de la subvenció és d’11.000 euros.

La cursa està inclosa al calendari oficial de carreres de la Federació Valenciana de Motociclisme i té una repercussió molt important des del punt de vista socioeconòmicja que cada any acudeixen aficionats des de totes les comarques i províncies limítrofes. La carrera de motos s’ha celebrat ininterrompudament des del 1952, amb l’única excepció de l’any 1958 i dels anys de la pandèmia.

Pel circuit urbà de Xàtiva han passat grans pilots com ara Ángel Nieto, Ricardo Tormo, Jorge Martínez Aspar, Champi Herreros, Benjamín Grau o el tristament desaparegut a Laguna Seca, Bernat Martínez, el pilot que més victòries ha aconseguit en aquesta competició. A més, durant les darreres edicions, s’han celebrat proves de supermotard, clàssiques i 80 cc.

Així, el proper 30 de juliol tindrà lloc la presentació oficial de l’edició d’enguany amb la col·laboració de la Falla Sant Feliu. Des de les 9 hores, a l’Albereda de Xàtiva estan previstos tota una sèrie d’actes, amb esmorzar popular inclòs i venda anticipada d’entrades. S’anuncia la presència destacada d’algun pilot de primera línia, encara que el club no ha desvetllat la identitat. Totes aquelles persones que acudisquen amb la seua motocicleta podran aparcar al recinte habilitat a l’Albereda i, posteriorment, participar en una volta per la ciutat.

Recolzament municipal al Trofeu de Velocitat Fira d’Agost

Comarcal.TV

Recolzament municipal al Trofeu de Velocitat Fira d’Agost

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés