Xàtiva recupera la tradició de les Catalinetes amb un festival familiar ple de música, jocs i tallers per al 25 de novembre

Reprodueix vídeo

Xàtiva celebrarà el festival “Catalinetes i Cançonetes”

Xàtiva ha presentat el festival familiar «Catalinetes i Cançonetes» que se celebrarà el pròxim 25 de novembre, al Jardí de la Pau i el Gran Teatre entre les 10 h i les 19 h. L’objectiu és recuperar una tradició molt arrelada a la ciutat, amb molta música popular i de quilòmetre zero.

Enguany hi participaran artistes com Ramonets amb la Sedajazz kids, Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics, The Penguins, i Trobadorets. A més d’activitats amb la Muixeranga de Xàtiva, el Grup de Danses Socarrel i la Banda Jove de la Música Nova. A la jornada hi haurà també ludoteca i berenar de Catalinetes.

Els concerts començaran a les 10 h del matí, amb una parada breu per a dinar, i acabaran a les 19 h, una hora respectuosa amb els horaris infantils i que també permetrà, per a qui ho desitge assistir a la manifestació amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència contra les Dones.

Un festival per a públic familiar

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés