Xàtiva rep a la seua estrela de l’esport, Judith Tortosa, subcampiona del món als Mundials de Paratletisme en Kobe, al Japó

Reprodueix vídeo

Recepció a la campiona xativina Judith Tortosa

Aquest passat dimecres, 29 de maig al migdia, la Corporació Municipal de va rebre l’atleta Judith Tortosa, subcampiona del món de 100 metres T72 en els passats ​​Mundials de paratletisme en Kobe, al Japó. I que, a més, va aconseguir un nou rècord d’Espanya. L’acte va tenir lloc en el saló de plens de l’Ajuntament. Una jornada en la que ningú va voler perdre’s l’arribada a casa d’una de les màximes exponents de l’esport a la ciutat.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va reivindicar l’esforç de Judith i les seues ganes de lluitar contra totes les adversitats.

Durant esta recepció, l’atleta xativina va explicar la seua experiència a la prova en la qual va aconseguir la medalla de plata.

La primera tinenta d’alcalde, Amor Amorós va agrair especialment el treball de l’staff tècnic de Judith.

Finalment, la presidenta de la coordinadora de clubs de Xàtiva, Nerea Roses, va destacar la gran feina realitzada pels entrenadors del Club Atletisme Xàtiva.

Amb l’emoció encara en el cos, Judith Tortosa ja es fixa pròxims ambiciosos objectius.

En 2023, Judith Tortosa ja va aconseguir la medalla de bronze en la mateixa modalitat al Mundial de París, en la que va ser la seua primera participació en un campionat d’esta categoria.

Xàtiva i l’esport adaptat estan d’enhorabona.

Recepció a la campiona xativina Judith Tortosa

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés