Xàtiva repara el paviment del Jardí del Bes

Reprodueix vídeo

Xàtiva repara el paviment del Jardí del Bes

L’Ajuntament de Xàtiva ha finalitzat els treballs de reparació del paviment del Jardí del Bes. Que es trobava deteriorat a conseqüència dels recents episodis de pluges. Els treballs s’han centrat en la superfície central que travessa el parc i ha consistit en l’aplicació de saorres compactades. Amb una primera cap d’arena morterenca per tal de reomplir els solcs creats per escorrenteria d’aigües i acabant el paviment amb una capa de marmolina. El cost supera lleugerament els 2.800 euros. Les actuacions al jardí del Bes e completaran a principis d’agost amb la neteja de la coberta del llavador on s’acumulen fulles seques caigudes de l’arbrat.

A més a més, el departament de Parcs i Jardins ultima la contractació d’un servei per treballs de desbrossament, adequació i neteja de la zona verda de Bolvens, el jardí del Mistero i la mitjanera de la Ronda Nord. L’externalització respon a la necessitat d’utilitzar mitjans mecànics. La finalitat és minvar el risc d’incendis, salvaguardar la salubritat pública i millorar la seguretat vial de les zones afectades.

D’altra banda, la brigada d’Agricultura ha dut a terme treballs de desbrossament del paratge natural de la Cova Negra, gràcies a la incorporació de 34 persones contractades per mitjà de la subvenció del Servei Públic d’Ocupació, SEPE.

Xàtiva repara el paviment del Jardí del Bes

Comarcal.TV

Xàtiva repara el paviment del Jardí del Bes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés