Xàtiva trau a licitació la redacció del projecte per a la construcció del nou Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional

Reprodueix vídeo

Xàtiva licita el nou Centre de Dia

L’Ajuntament de Xàtiva ha publicat al perfil del Contractant del Sector Públic la licitació del projecte per a la construcció del nou  Centre de Dia Comarcal per a persones amb diversitat funcional, emmarcat al «Pla Convivint» de la Generalitat Valenciana, i finançat per la Unió Europea amb fons «Next GenerationEU». Un nou centre que s’ubicarà al carrer Forn del Vidre, junt a les instal·lacions del Centre Ocupacional Aspromivise.

El termini per a presentar les ofertes finialitza el 29 de gener i el pressupost base de licitació és de 155.267,01 euros. L’empresa tindrà 4  mesos per a la redacció del projecte bàsic i la presentació de la resta de documentació.

Cal recordar que la inversió total d’aquesta nova infraestructura serà de 2,4 milions d’euros i donarà servei a quaranta persones que en aquest moment no poden gaudir d’aquest recurs per no tindre plaça o han de desplaçar-se més de mitja hora al dia. A més estarà connectat amb el centre ocupacional i permetrà la seua descongestió, ja que actualment estan cobertes les seues 75 places.

Xàtiva licita el nou Centre de Dia

Comarcal.TV

Xàtiva licita el nou Centre de Dia

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés