Xàtiva Unida presenta l’equip que conforma la seua candidatura

Reprodueix vídeo

Xàtiva Unida presenta l’equip que conforma la seua candidatura

El pati de la Casa de Cultura ha acollit l’acte de presentació de la candidatura amb què Xàtiva Unida concorre a les eleccions municipals del proper 28 de maig i que està encapçalada per Amor Amorós. Són 21 persones, un gran grup humà conformat per noms que en anys anteriors han format part de la llista.  Per cares noves provinents de diferents àmbits de la ciutat, totes elles unides pel seu compromís cívic, per la seua capacitat de treball i per un amor extrem a Xàtiva.

Com número dos està el professor i actual regidor Alfred Boluda i el tercer lloc està reservat per  Hèctor Cuenca, graduat en Història, tècnic de l’administració local i també regidor en l’actualitat. A partir d’ací la llista està plena de noves incorporacions.

A més, entre altres, Carles Sánchez, mestre i persona molt implicada des de jove en diferents moviments socials, Fina García, ex presidenta de Xateba. El professor universitari Vicent Pla la tècnica d’educació Dolors Pérez i tanquen candidatura els regidors des del 2011, Cesca Chapí i Miquel Lorente. Una candidatura aprovada de manera unànime per l’assemblea del col·lectiu de Xàtiva Unida que es defineix com una força municipalista, ecologista, feminista. Amb un projecte d’esquerres que vol tornar Xàtiva als seus veïns a més d’ampliar els serveis públics com capçalera comarcal i recolzar als més dèbils.

A més projecte de transformació de la ciutat com el que es va encetar el 2015 amb el Pacte de Sant Domènec on Xàtiva Unida va formar part d’eixe govern progressista que segons afirmen, s’ha diluït en aquesta última legislatura.

Finalment un projecte col·lectiu il·lusionant i a la vegada seriós on centenars de persones s’han implicat i s’han corresponsabilitat per fer-ho realitat.

Xàtiva Unida presenta l’equip que conforma la seua candidatura

Comarcal.TV

Xàtiva Unida presenta l’equip que conforma la seua candidatura

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés