Xeraco, epicentre de la 1a edició de Fiescrem

Reprodueix vídeo

Xeraco, epicentre de l’esmorzar i el “cremaet” amb la 1a edició de Fiescrem, que omplirà la platja d’activitats entre el 27 i 29 de maig

La platja de Xeraco acull entre el 27 i 29 de maig, la primera edició de la Fira de l’Esmorzar i el “Cremaet”, Fiescrem, un esdeveniment gastronòmic per als amants d’aquesta pràctica tan valenciana que pretén també potenciar el turisme. La fira es desenvoluparà per tota la platja i comptarà amb diferents ambients i un gran ventall d’activitats dirigies a persones de totes les edats.

I precisament la data elegida, prèvia a la temporada alta, no és casualitat.

Un dels principals atractius de la fira serà el concurs de “cremaet”. Hi haurà cinc participants que han sigut prèviament seleccionats pels components de La Ruta de l’Esmorzar i compta amb dues modalitats.

I un esdeveniment gastronòmic tan important com aquest ha de tenir un cartell oficial a l’altura. És aquest dissenyat per David Marqués.

A més a ,és, al marge del concurs de cremaet trobem cites de tot tipus. Per als més menuts hi haurà contacontes, tallers infantils, rutes i atraccions. Per als joves estan previstos dos “tardeos”.

Finalment, Per als majors, s’han previst “showcookings”, un sopar ball en la plaça de la Música i una Matinal Motera.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés