El millor professor d’Espanya, César Bona, ompli el teatre Goya al marc de les jornades d’educació “Convivim l’Olleria 2022”

Reprodueix vídeo

Xerrada César Bona a l’Olleria

Dins de les jornades d’educació “Convivim l’Olleria 2022” la conferencia de César Bono era una de les més esperades del programa. I la cita, que tenia lloc ahir dijous de vesprada i que va omplir el teatre Goya no va defraudar. El millor professor del nostre país i l’únic espanyol que ha sigut finalista dels Global Teacher Prize.

César Bona és un professor entusiasta que gaudeix dels reptes, que adora als xiquets i que, en lloc de teoritzar sense fi sobre el que deuria fer-se s’ha llançat a fer-ho. Als seus projectes ha aconseguit portar a terme tot el que molts han plantejat sobre el paper: que menuts analfabets es senten interessats per la lectura, que els seus alumnes impulsessin una protectora d’animals virtual que ha arribat a l’àmbit internacional (Children for Animals) o que roden un curtmetratge premiat en un festival de cinema de la Índia. Així que no ens estranya que la seua ponència haja congregat a tal quantitat de públic de l’àmbit educatiu.

Però a aquesta edició de “Convivim l’Olleria” encara li queden moltes cites per celebrar.

Unes jornades educatives plantejades per a sensibilitzar sobre la importància d’una convivència pacífica, respectuosa i no discriminatòria.

Xerrada César Bona a l’Olleria

Comarcal.TV

Xerrada César Bona a l'Olleria

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés