El millor professor d’Espanya, César Bona, ompli el teatre Goya al marc de les jornades d’educació “Convivim l’Olleria 2022”

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Xerrada César Bona a l’Olleria

Dins de les jornades d’educació “Convivim l’Olleria 2022” la conferencia de César Bono era una de les més esperades del programa. I la cita, que tenia lloc ahir dijous de vesprada i que va omplir el teatre Goya no va defraudar. El millor professor del nostre país i l’únic espanyol que ha sigut finalista dels Global Teacher Prize.

César Bona és un professor entusiasta que gaudeix dels reptes, que adora als xiquets i que, en lloc de teoritzar sense fi sobre el que deuria fer-se s’ha llançat a fer-ho. Als seus projectes ha aconseguit portar a terme tot el que molts han plantejat sobre el paper: que menuts analfabets es senten interessats per la lectura, que els seus alumnes impulsessin una protectora d’animals virtual que ha arribat a l’àmbit internacional (Children for Animals) o que roden un curtmetratge premiat en un festival de cinema de la Índia. Així que no ens estranya que la seua ponència haja congregat a tal quantitat de públic de l’àmbit educatiu.

Però a aquesta edició de “Convivim l’Olleria” encara li queden moltes cites per celebrar.

Unes jornades educatives plantejades per a sensibilitzar sobre la importància d’una convivència pacífica, respectuosa i no discriminatòria.

Xerrada César Bona a l’Olleria

Comarcal.TV

Xerrada César Bona a l'Olleria

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés