Luis Agustín Escriche i Sara Benedí guanyen l’XI 10K Nocturna Platja de Gandia que va estrenar nou recorregut homologat

Reprodueix vídeo

XI 10K Nocturna Platja de Gandia

Luis Agustín Escriche de Clínica Alejandro Sanz i Sara Benedí, del Running Zaragoza s’han adjudicat l’onzena edició de la 10K Noctura Platja de Gandia Memorial Toni Herreros, organitzada pel CA Safor Teika, en col·laboració amb l’ajuntament. Una carrera celebrada el passat dissabte amb eixida i meta al passeig marítim que va comptar amb 1650 inscrits.

Escriche va completar la distància en 30 minuts i 58 segons, mentre que  Benedí ho feia en 36 minuts i 30 segons. El pòdium masculí el completaren  Abdelali Razym amb 31:16 i Roberto Martín, tercer amb 31:22. En dones segona fou Hue Nguyen amb 37:20 i tercera Ghizlane Asseou amb un crono de 37:48.

Enguany va haver nou recorregut que tornava a estar homologat. Com a novetat els corredors eixiren en direcció nord per a després creuar l’arc de meta en direcció sud, cap l’esplanada del Club Nàutic. Un nou itinerari molt més ràpid i amb menys corbes.

L’eixida va estar a càrrec de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i seguidament va sonar la cançó Tobogán del grup gandià Zoo. En l’esdeveniment també va estar present la viuda de Toni Herreros, qui fora president del club i entrenador d’atletisme, mort en 2015.

Va haver diversos punts d’animació amb batucades i discomòbils, als que es sumaria el nombrós públic, especialment al llarg del passeig marítim que no va deixar d’animar als esportistes.

Aquesta 10K nocturna de Gandia és la tercera prova del Circuit de Curses Populars de la Diputació de València i forma part del calendari nacional de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.