Ximo Puig demana a Antella la unió de tota la societat per a combatre la violència masclista davant l’assassinat d’una veïna del municipi

Reprodueix vídeo

Ximo Puig demana la unió contra la violència masclista a Antella

El president en funcions de la Generalitat, Ximo Puig, ha demanat la unió de tota la societat, “per damunt de qualsevol idea i de qualsevol partidisme”. per a combatre la violència de gènere. Que el passat diumenge 9 de juliol,  va provocar la mort d’una dona a Antella.

Segons les dades facilitades pel Ministeri d’Igualtat, 26 menors han quedat orfes de mare per culpa de la violència de gènere.

A les portes de l’Ajuntament, el municipi s’ha concentrat en repulsa per aquest assassinat masclista. Un acte en el que també ha participat la vicepresidència d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La víctima tenia 38 anys i el presumpte agressor, un home de 53 anys d’edat, l’hauria acoltellada fins a la mort a l’interior de l’habitatge familiar i després s’hauria llevat la vida degollant-se.

Segons ha informava la Comandància de la Guàrdia Civil de València, els fets es van produir en presència d’un fill en comú de dotze anys d’edat, que es trobava a la casa. La parella estava en tràmits de separació, segons les mateixes fonts. Però la investigació ha precisat que no hi havia denúncies prèvies ni, per tant, constava ordre d’allunyament alguna.

Ximo Puig demana la unió contra la violència masclista a Antella

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés