XIV edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods de Gandia

Reprodueix vídeo

XIV edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods de Gandia

Aquest diumenge, 23 d’abril, arriba a Gandia la XIV edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods que enguany du com lema “Anem allà”.
El punt de partida de la prova serà a les 10.30h en l’avinguda de les Esclaves del barri de Benipeixcar. El període per a inscriure’s conclou el hui dimecres 19 d’abril, a les 23.59h. Es preveu una participació aproximada de 5.000 dones. La Cursa té una vessant esportiva, però sobretot lúdica i de convivència.

El recorregut d’aquesta XIV edició, de 5,9 km, estarà recolzat pel personal de l’organització i voluntaris que atendran qualsevol incidència. Miguel Ángel García, entrenador oficial de la cursa, realitzarà un escalfament previ al desenvolupament de la prova. Finalment la cursa, tindrà lloc el repartiment de la bossa de la corredora amb productes de les entitats col·laboradores, l’entrega de trofeus, i un festival de Zumba.

Les samarretes i els dorsals es podran recollir a la plaça del Prado, a la Fira de la Corredora, en un horari de 18.30h a 21.00h divendres i dissabte de vesprada en el mateix rang horari i de matí de 10.30h a 14.00h.

Comarcal.TV

XIV edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods de Gandia

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés