Les XV jornades de la Bastida de les Alcusses de Moixent descobreix enguany com es va construir aquesta emblemàtica ciutat ibera

Reprodueix vídeo

XV jornades la Bastida de Moixent

El passat cap de setmana Moixent rememorava el seu passat iber. El poblat de la Bastida de les Alcusses ha sigut el centre neuràlgic de les jornades iberes que celebraven la quinzena edició sota el lema “Construïm la ciutat” ja que enguany s’ha convidat als visitants a descobrir com es va idear i organitzar la construcció d’aquesta emblemàtica ciutat ibera de la mà dels seus protagonistes, que han cobrat vida per a aquests dos dies.

Així mateix s’ha pogut visitar l’exposició paral·lela “Arqueologia d’una icona. El Guerrer de Moixent en el temps” organitzada pel Museu de Prehistòria de la Diputació de València per a commemorar el 90 aniversari de la troballa del guerrer, que aborda la figura de la llegendària icona del patrimoni valencià des d’una perspectiva històrica.

Una figura de bronze del segle IV aC de només 7´3 centímetres però de gran transcendència i ja una icona que representa el nostre passat.

XV jornades la Bastida de Moixent

Comarcal.TV

XV jornades la Bastida de Moixent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés