Gilberto Vicedo i Silvia Sarrión s’imposen en la XVIII Pujada a la Font Freda d’Atzeneta d’Albaida, trail d’11,3 quilòmetres

Reprodueix vídeo

XVIII Pujada a la Font Freda d’Atzeneta d’Albaida

Vora 400 atletes es donaren cita el passat dissabte a Atzeneta d’Albaida per a participar en la divuitena pujada a la Font Freda inclosa al circuit de carreres populars de la Vall d’Albaida.

Aquesta és una de les curses més dures però de les que més agraden al tractar-se d’un trail d’11,3 quilòmetres on els runners xafen l’asfalt i la muntanya en una ruta circular que passa per la Font Freda i el paratge natural de l’Ombria del Benicadell tenint un desnivell positiu de 312 metres i arribant a una altitud màxima de 706 metres.

Gilberto Vicedo del CA Ontinyent fou el primer en creuar la línia de meta habilitada al parc 9 d’octubre emprant un temps de 43:56; la  segona posició amb un crono de 44:09 fou per a Jordi Borredá del CE La Vespa de Novetlè. Juanra Ortiz també del CA Ontinyent seria tercer amb 44:40. En dones s’imposaria Silvia Sarrión amb un temps de 49:52.

Un circuit que, a més de practicar esport i vertebra la comarca donant a conèixer pobles menuts. Com és el cas d’Atzeneta d’Albaida on cada edició es converteix en una festa de l’atletisme popular.

Així un circuit que enguany s’ha fet més gran i que el proper 27 de maig de vesprada celebrarà la I Pujada de Ràfol.

XVIII Pujada a la Font Freda d’Atzeneta d’Albaida

Comarcal.TV

XVIII Pujada a la Font Freda d’Atzeneta d’Albaida

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés