XVIII Pujada a la Font Freda d’Atzeneta d’Albaida

Reprodueix vídeo

Pujada a la Font Freda d’Atzeneta d’Albaida

Pujada Font Freda d’Atzeneta d’Albaida

Quin gran ambient està vivint-se en aquesta dotzena edició del circuit de carreres populars i és que després de dos anys sense poder celebrar-se, els runners estaven desitjant tornar a l’asfalt i a la muntanya. Aquest dissabte 14 de maig tenia lloc una de les curses més dures del circuit però de les que més agraden al tractar-se d’un trail d’11,3 quilòmetres. Així que més de 350 participants acudiren a Atzeneta d’Albaida per pujar a la Font Freda en la que era la seua divuitena edició.

Fran de la Insua, del CA Ontinyent fou el guanyador absolut de la cursa amb un temps de 44´21; darrere d’ells trobarem a dos atletes del CE La Vespa de Novetlè, Jordi Borredà i Joaquín Badenes. La primera dona en entrar a meta fou Silvia Sarrión, també de la Vespa de Novetlè i amb un crono de 52´39.

El vencedor, Fran, porta a més guanyades totes les carreres des de que es va encetar el circuit el 5 de març a Bufali.

Aquesta d’Atzeneta és la setena cursa del circuit que compta amb un total de 20 proves i 11 categories, entre elles i com a novetat la categoria per a persones amb mobilitat reduïda.

Un circuit també solidar amb Cazarettos, una associació esportiva sense ànim de lucre que fomenta l’esport inclusiu destinant 1 euro per inscripció.

La propera carrera del circuit serà el 4 de juny amb la Volta a Peu d’Agullent.

Pujada Font Freda d’Atzeneta d’Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés