XX edició “Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva”

Reprodueix vídeo

XX edició “Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva”

Després de tres any de sequera arriba la vintè edició del Certamen Nacional “Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva”, el qual s’iniciarà el proper 22 d’abril. Un concurs que s’ha convertit en un dels referents d’identitat de la ciutat i en una plataforma de projecció per als seus participants.

La principal novetat d’aquesta edició és que les proves i audicions es realitzaran a l’auditori de Sant Agustí, annex al propi Conservatori Lluís Milán. El concurs es desenvoluparà en un cap de setmana amb una primera fase eliminatòria que constarà d’una obra obligada i una fase final per als concursants escollits amb una obra llirue que no excedirà els 30 minuts

Hi haurà 3 modalitats: joves de fins a 16 anys, joves de 17 a 21 i joves de 22 a 26 anys. El guanyador de la modalitat  obtindrà 1200 euros; 100 euros en la modalitat B i 800 serà el premi per al vencedor de la modalitat C. A més l’organització del concurs atorgarà el premi especial “Lluis Milan” valorat en 450 euros al millor participant finalista resident en Xàtiva. En algunes especialitats la participació està quasi completa. Els interessants poden inscriure’s fins al proper dilluns 3 d’abril a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva.

XX edició “Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva”

Comarcal.TV

XX edició “Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés