Oliva ha estat l’amfitriona de les XXI Jornades Tourist Info de la Comunitat Valenciana que ha comptat amb la participació de 150 informadors

Reprodueix vídeo

XXI Jornades Tourist Info a Oliva

Aquest dimarts i dimecres Oliva ha acollit les vint-i-unè Jornades Tourist Info, unes sessions de treball que formen part de les actuacions de Turisme Comunitat Valenciana per a impulsar i millorar els serveis que rep el turista en les oficines de la Xarxa. Durant aquests dos dies, han participat més de 150 informadors turístics de les més de les 200 oficines distribuïdes per tota la Comunitat.

La cloenda, celebrada al Centre Polivalent, ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, qui a més lliurava el premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info 2022 que ha recaigut  en Tourist Info Gandia per l’ús de torus virtuals amb ulleres 3D per a motivar als turistes a visitar els recurs naturals i diversificar el turisme.

Per altra banda Banyeres de la Mariola ha sigut reconeguda amb un accèssit en els Premis Innovació pel seu “Mapa Turístic amb Decàleg Sostenible”.

En la primera jornada, els informadors van participar en una visita guiada interpretativa per la Vila Cristiana i el Raval Morisc d’Oliva. El dimecres es van programar altres tres visites.

I pel que fa al medi natural, quina millor opció que la marjal Oliva – Pego.

Oliva ha estat enguany l’amfitriona però al llarg de les distintes convocatòries, aquestes activitats formatives s’han convertit en un instrument fonamental de la integració de l’equip de treball i intercanvi d’experiències; assumint un concepte de Xarxa més enllà de les distàncies físiques gràcies, no només a les tecnologies, sinó també a les relacions personals.

XXI Jornades Tourist Info a Oliva

Comarcal.TV

XXI Jornades Tourist Info a Oliva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés