Caixa Ontinyent destinarà 1,5 milions a obres socials

Reprodueix vídeo

Caixa Ontinyent destinarà 1,5 milions a obres socials

Caixa Ontinyent dedicarà enguany 1,5 milions d’euros a obres socials. Per a 2023 mantindrà un especial protagonisme el pioner programa d’educació financera destinat a persones i col·lectius de diferents edats i condicions, que desenvolupa accions educatives i formatives de manera presencial i online, molt actiu a través de les seues xarxes socials i que l’any passat van utilitzar 38.000 persones.

A més, es potenciarà l’activitat en el Centre Cultural Caixa Ontinyent que està recuperant el seu ritme després del parèntesi de la pandèmia. De fet, en 2022 va acollir 157 activitats, en les quals van participar 90 col·lectius i a les quals van assistir 18.000 persones.

També es posarà en marxa el Centre de Majors Actius d’Ontinyent, un lloc de convivència per a la tercera edat en les instal·lacions de l’anterior Club de Jubilats, que s’implantarà en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat.

Un dels eixos principals en la seua actuació per a enguany serà conscienciar en sostenibilitat i la col·laboració amb col·lectius i es centrarà en aquells en situació de vulnerabilitat i en perill d’exclusió social i financera, amb especial èmfasi en la infància, les activitats educatives i d’incorporació al món laboral, així com les que fomenten la pràctica esportiva.

Caixa Ontinyent és l’única entitat financera en la Comunitat Valenciana amb seu a les comarques centrals valencianes. L’única que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris. Una labor social que permet, d’una banda, millorar la qualitat de vida de les persones. Per altra, contribuir a la vertebració de la seua zona i mantindre la qualitat de vida en les poblacions.

En els últims 20 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 24 milions d’euros a obres socials.

Actualment disposa de 24 centres en funcionament en 11 localitats, amb 274 llocs de treball directe. A més en 2022 ha desenvolupat 244 activitats, ha col·laborat amb 173 col·lectius i ha beneficiat directament a 189.000 persones.

Caixa Ontinyent destinarà 1,5 milions a obres socials

Comarcal.TV

Caixa Ontinyent destinarà 1,5 milions a obres socials

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés