“Cursa de la Dona” d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

“Cursa de la Dona” d’Ontinyent

La cinquena edició de la “Cursa de la Dona” d’Ontinyent tornava a reivindicar i visibilitzar l’esport femení el passat diumenge amb una elevada participació. Finalment foren 1100 dones inscrites les que completaven el recorregut urbà d’aproximadament 5,5 quilòmetres corrent o caminant. Altre èxit per al club “Planifica i Evoluciona & Dulce Bebé” organitzador de la prova amb el suport de l’Ajuntament que va fer que aquest fora un matí esportiu, solidari, molt festiu gràcies als punts d’animació que es van desplegar per tot el recorregut i emotiu ja que abans de l’eixida es va recordar a Alejandra Bataller, jove ontinyentina de 20 anys que ens deixava divendres passat a conseqüència del càncer.

Finalment la prova servia per a recaptar fons a benefici de l’Associació Pàrkinson Benicadell i es va aconseguir 1100 euros, un per cada dona participant. La guanyadora absoluta fou Carmen Baldó, del Cava Stocklogístic que va emprar un temps de 20:23;  Marta Carbó de l’Atletisme Montaverner fou la segona classificada amb un crono de 20:57 i el tercer lloc fou per a Rosa Baldó, germana de Carmen i del mateix club. El seu temps? 21:31

Finalment la cursa va incloure, de manera prèvia, una exhibició de zumba al pàrquing de Sant Francesc.  A més posteriorment hi hauria música en directe amb un combo de membres adults de l’escola de l’Agrupació Musical d’Ontinyent.

Comarcal.TV

“Cursa de la Dona” d’Ontinyent

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés