El IV Concurs Nacional de Coca d’Oliva

Reprodueix vídeo

El IV Concurs Nacional de Coca d’Oliva

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva junt a l’Associació Gastronòmica d’Amics de la Coca, AGACO, han presentat la IV edició del Concurs Nacional de Coca d’Oliva, tradicional i creativa. La cita, que serà el proper 8 de maig al Centre Polivalent té com objecte donar a conèixer aquest plat internacional que té origen a la localitat però que ja es pot vore als restaurants i fires gastronòmiques de mig món.

La gran novetat per al concurs d’enguany és que, a més del concurs escolar de pasta per al dia 5 s’introdueix altra vessant. La “coca dolça” i la seua cuina in situ a càrrec d’amateurs previst per al 6 de maig.

I per al concurs professional es compta amb un jurat d’excel·lència.

En la presentació també s’han donat a conèixer les bases del concurs que es poden consultar a l’enllaç de facebook d’agacoamicscoques.  Per a fer la inscripció cal enviar per correu electrònic a l’adreça amicscoques@gmail.com la recepta, currículum del cuiner i una foto de la coca acabada. El termini d’inscripció ja està obert i acabarà fins completar el total de 20 participants i 5 centres educatius i/o formatius.

El IV Concurs Nacional de Coca d’Oliva

Comarcal.TV

El IV Concurs Nacional de Coca d’Oliva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés