El web “L’ Enigma dels Borja” registra prop de 9.000 visites

Reprodueix vídeo

El web “L’ Enigma dels Borja” registra prop de 9.000 visites

El joc ‘L’enigma dels Borja’, que va posar en marxa la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva l’any passat per a promoure el turisme i dinamitzar al mateix temps l’activitat comercial i hostalera de la ciutat, està resultant tot un èxit. El web del joc registra ja 8.837 visites i són més de 600 les persones que han participat de manera activa responent a les preguntes plantejades.

Es tracta d’un joc interactiu i al mateix temps presencial, ja que ‘L’Enigma dels Borja’ consisteix en la realització d’un recorregut a peu per punts clau de la ciutat. Vinculats tots ells al llinatge dels Borja, en cadascun dels quals els participants han de desxifrar una endevinalla per a poder resoldre l’enigma en qüestió.

Per a participar, turistes i visitants han d’accedir a la pàgina web www.elenigmadelosborja.com i anar resolent les qüestions plantejades al mapa. Si aconsegueixen respondre de manera correcta les 10 endevinalles, i per tant resoldre l’enigma, entren en el sorteig d’un premi de 200€ per a gastar mitjançant vals en establiments comercials i hostalers de Xàtiva que trien i que estiguen adherits a la campanya. A més, també se’ls obsequia amb dues entrades per a una visita guiada al castell i una visita guiada en tricicle elèctric.

Fins hui s’han celebrat set edicions i resten tres. Cadascuna de les edicions compta a més amb una activitat de dinamització a càrrec d’uns animadors socioculturals vestits del Renaixement. Realitzats per indumentaristas de Xàtiva, que recreen els personals de Donya Tecla i el missatger d’Ausiàs March. Tots dos recorren els carrers de Xàtiva animant als visitants a participar en el joc i a conéixer el seu ric patrimoni.

El web “L’ Enigma dels Borja” registra prop de 9.000 visites

Comarcal.TV

El web “L’ Enigma dels Borja” registra prop de 9.000 visites

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés